مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت عوارض خودرو توسط خریدار

با سلام خدمت شما. تاریخ 29 برج 4 سال 1399ماشین خریدم و فروشنده قرار بود بیاید و تعویض پلاک کند و بعد از سند زدن به نام من الباقی مبلغ معامله رو بگیرد. تماس گرفتم گفت دست من خالی هست و ماشین دیگر گرفتم و نزدیک عید قربان است. من هم فقط به خاطر رضای خدا تمام پول رو دادم. بماند که چقدر تماس گرفتم جواب نمیداد تا عاقبت 99/10/17 اومد تعویض پلاک خلافی ماشین 756 هزار تومان گفت ندارم و من هم پرداخت کردم و رفتیم دفتر اسناد رسمی اون جا فهمیدم عوارض سالیانه شهرداری که باید پرداخت میکرده نداده است و اون پول رو هم من پرداخت کردم و گفت یک هفته بعد میدهد. تا به امروز پول رو نداده است و بماند که چقدر تماس گرفتم و پیام دادم. خودم آدم کارگر ساده هستم که برای امرار و معاش زندگی ام ماندم. دنبال شکایت بروم که باید هر روز بروی.
شما رو به خدا یک کاری کنید که من به پولم برسم. شاید برای بعضی از مردم پولی نباشد اما برای من در این اوضاع زندگی خیلی است. از این که صبوری کردید متن من را خواندید ممنون و سپاسگزارم .

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

هر مقدار هزینه کردید با ارائه دلایل آن ، دادخواست مطالبه وجه بدهید