مشاوره حقوقی رایگان - برای سفته ضمانت در شرکت خصوصی نیاز به ضامن است؟

با سلام
در یک شرکت خصوصی مشغول به کار شدم که در سمت کارشناس It هستم. برای عقد قراداد درخواست سفته 10 میلیون تومانی داشتن، و اکنون می گویند با یک نفر ضامن پرداخت سفته شود (کارمند یا دارنده پروانه کسب). آیا برای سفته حسن انجام کار نیاز به ضامن برای امضا سفته است؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام بله قاعدتا شرکتها سفته به همراه ضامن را اخذ می کنند البته بستگی به هر شرکت داره و گاهی دو تا ضامن اخذ می کنند