مشاوره حقوقی رایگان - مبلغ دیه

برادرزاده من با یک پسرجوان 22 ساله درگیری کوتاهی داشته که در این میان فقط گردن این اقا خراش کوچکی برداشته که سطحی است در ضمن این برخورد در ایام محرم بوده حالا ایشان جهت اخاذی و گرفتن دیه به پزشک قانونی مراجعه کرده یک جلسه هم دادگاه تشکیل شده که هنوز جواب نداده اند و منتظر نتیجه بوسیله ابلاغیه هستیم میشه شما بگین چه جرمی دارند ایشون؟؟؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام درصورت اثبات
قاصی رای داده مبلع ره میتوانند وصول کنند بهرحال دیه ایشان ربطی به محرم نرارد

محمدهادی پهلوانی فر

جناب آقای محمدهادی پهلوانی فر:

باید دیه پرداخت کنه
با نظر پزشکی قانونی