مشاوره حقوقی رایگان - تسویه حساب با پیمانکار

عرض سلام و ادب. بنده مدت 8 سال پیمانکار جزء در یک پروژه دولتی بودم. یعنی فقط اسکلت پروژه توسط بنده اجرا شده است. پیمانکار کل 4 ماه قبل گفت به دلیل مطالبات زیادی که از وزارت بهداشت طلب دارم فعلا تا وصول وجه کارگاه را تعطیل میکنم. حدود بیست روز پیش متوجه شدم کار را به پیمانکار دیگری تحویل داده است. در صورتی که سه سال است با بنده حساب و کتابی نکرده است و حتی ابزار و وسایل بنده را تحویل نداده است و هنوز در محل کارگاه است. از طرفی پیمانکار جدید با ما طرف نیست و وزارت خانه هم پاسخی نمیدهد و بنده حیران مانده ام. در صورتی که مدارک و اسناد همه چیز موجود است. لطفا راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

شما می توانید علیه شخصی که با وی قرارداد دارید شکایت کنید.باید قرارداد بررسی شود تا مشخص شود شکایتتان در کجا و علیه چه کسی مطرح شود.دادگاه عمومی دیوان عدالت و یا دادگاه کارکنان دولت