مشاوره حقوقی رایگان - من با خبر شدم که زنم طلاق گرفته ولی من او و زندگی خود را دوست دارم

با سلام و احترام. نزدیک به دو سال پیش با همسرم اختلاف پیدا گردیم هم او و هم من از هم رنجش داشتیم، او پیشنهاد داد که مدتی جدا زندگی کنیم و در این مدت همدیگر را نبینیم و هم کار هم انجام شد همان زمان چون من در منزل نبودم ایشان بدون اطلاع من یک روز تمام وسایل منزل را برد بدون اینکه از من اجازه گرفته باشد حتی آدرسی هم از او نداشتم تا اینکه وقتی دنبال شناسنامه خود می گشتم و تلفنی آن را درخواست نمودم، او توسط پیک شناسنامه من را فرستاد همان زمان هم من در حال گذراندن مراحل نقاهت بیماری روحی شدید خود بودم و توجه ای به شناسنامه و درون آن نداشتم تا چند ماه پیش که به او گفتم اگر بیماری خود را درمان کرده من نیز پاک شده پس بیاید با هم زندگی کنیم که او در پاسخ گفت من زن تو دیگر نیستم و تو خود حق طلاق را به من داده ای، حال آنکه بنده در هیچ زمانی چنین حقی را به او نداده بودم درست است من با او به دفتر خانه (در زمان حاد بستری شدن در آسایشگاه بیماران) رفتم ولی نه برای دادن حق طلاق بلکه برای واگذاری منزل آپارتمانی که دارم در مارلیک کرج به پاس خدمات همسر به او این منزل را دادم و سردفتر دار هم چیزی از حق طلاق به من نگفت اگر حال من مساعد بود شاید متوجه میشدم ولی حالا این مشکل را دارم سوال من این است که من در زندگی که بینهایت آن را دوست دارم نه تنها بدخلقی دعوا و مشاجره دست بزن ندادن حقوق و.... نداشته ام و شاهد نیز دارم چرا باید اینگونه باشد لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

لیلا گلستانی پور

سرکار خانم لیلا گلستانی پور :

سلام دوست عزیز شما بدوا با مراجعه به دفتر خانه ثبت طلاق از شماره پرونده دادگاه مطلع و با مراجعه به دادگاه از شیوه ای که زوجه شما خود را با آن مطلقه نموده اطلاع کسب نموده و اینکه حکم طلاق غیابی یا حضوری بوده میتوانید تقاضای فرجام از طریق رئیس قوه را اقدام نمایید و چنانچه وکالت ثبت شده در دفتر اسناد رسمی را واقعی و حقیقی نمیدانید و فکر میکنید حیله یا جعل یا فریبی در آن خصوص صورت گرفته بطور جداگانه تقاضای ابطال وکالت نامه فوق