مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام به نام قبلی

سلام. اسم من از بدو تولد تا 8 سالگی در شناسنامه مهبانو بوده است در حالی که میخواستن مهبان باشد و الان هم من رو مهبان صدا میکنند. اما از 8 ساگلی اسم شناسنامه ای من به زهرا تغییر دادند ولی همچنان مهبان صدا میکنند و در شناسنامه ام توضیحات دارد. حالا الان که 20 سال دارم از این که دوتا اسم دارم و اصلا به اسم زهرا صدا نمیکنند و نمیشناسم شاکی هستم و میخواهم اسمم به اسم قبلی ام مهبان برگردد. آیا این امکان دارد؟
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

درخواست خود را از طریق دادخواست به دفتر خدمات قضایی ارائه دهید