مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرحی

با سلام.
بنده در تاریخ ششم فروردین 1400 یک مورد تصادف موتور سیکلت با موتور سیکلت داشتم. طبق کروکی بنده غیر مقصر و طرف مقابل مقصر بود. طرف مقابل فاقد گواهینامه موتور و بنده دارای گواهینامه بودم.
بنده از ناحیه فک تحتانی دو مورد شکستگی ( یک سمت جلو دندان های 3 و 4 و دیگری انتهای سمت چپ) یکی بعد از عمل جراحی و یک ماه بسته بودن دندان ها و سپس عمل جراحی و باز کردن سیم و بست ها، استخوان فک ها هم با پیچ و بست جوش خوردند و همچنین دندان عقل را طی جراحی کشیدند. حالا دندان های 3 و 4 نیاز به عصب کشی دارند.
بنده هنوز شکایت نکردم و طرف خواسته صلح کنیم. نظر شما چیست؟ با دریافت حدود چه مقدار پول رضایت دهم؟
لازم به ذکر است که طرف بیمه هم نداشته.
آیا اگر شکایت کنم میتوانم به غیر از دیه تمامی خسارت ها از جمله موتور، ویزیت دکتر و عمل جراحی و حق بیکاری خودم و مادرم به عنوان پرستار و تمام کرایه های ماشین برای سفر به مطب و پاسگاه و ... دریافت کنم؟
اگر میتوانم باید چه نوع فاکتور و فیشی دریافت کنم چون بعضی از رسیدهای خرجی رو ندارم.
آیا باید دو تا شکایت کنم؟ ( یکی برای دیه و یکی برای خسارت ها )

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام ،حضورا به وکیل مراجعه نمایید