مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرویی که تمام مدارکش به نام خودم است

سلام میخواستم خلافی ماشینم رو بگیرم که متوجه دستور توقیف اتومبیلم شدم وقتی پیگیری کردم گفتن از دادگاه احرای احکام کرمان بوده باتوجه به این که تمام مدارک ماشین من به نام خودم است و هیچ وقت از شهر کرمان تردد نداشتم چه کار باید بکنم
من بچه کوچک دارم و به هیچ وجه امکان رفتن به کرمان رو ندارم و از طرفی هم گفتن اگر سریع برای رفع توقیف اقدام نکنم مشکلاتی برام پیش میاد سوال من اینه که من میتونم از تهران برای رفع توقیف اقدام کنم؟

پاسخ ها :

محمدهادی پهلوانی فر

جناب آقای محمدهادی پهلوانی فر:

خیر باید به کرمان
مراجعه واعتراض
به توقیف کنی