مشاوره حقوقی رایگان - سرد شدن میل جنسی مرد

باسلام و وقت بخیر
من سه سال هست که عروسی کردم با همسرم در حد 4 بار رابطه ی جنسی دخولی داشتیم (به این علت که ایشون بعلت کاملا نامعلوم بعد از عقد نسبت به روابط زناشویی خیلی سرد شدند و ادعا میکرد چون رابطه دخولی نیست کناره گیری میکنه و بعد از عروسی بیشتر از قبل به سرد بودن ادامه داد) بارها خواستم با مشاوره صحبت کنه اما اصلا اهمیت نمیده
از همه لحاظی زندگی خوب پیش میره اما دوست دارم روابط زناشویی هم بصورت نرمال باشه
بعد از سه سال دیگه واقعا ناامید شدم و دلم میخواد جدا بشم. ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

باسلام
نزد تراپیست برید تا تشخیص بدهند مشکل چیست ولیکن اگر همسر شما بنا بر نظر پزشکی قانونی امکان برقراری رابطه جنسی طبیعی را نداشته باشند این دلیلی است برای طلاق.