مشاوره حقوقی رایگان - حکم طلاق برای زن متاهلی که بعد از ازدواج هنوز باکره است

من 30سالمه و به مدت 7ساله ازدواج کردم ولی هنوز باکره ام و شوهرم مشکل نعوظ داره و مدام اینو از من مخفی میکرد و همش میگفت تو مشکل داری و میترسی که من نمیتونم الان در حال حاضر 7ماه خانه پدرم هستم و منتظر دادگاه میخام ببینم چجوری میشه ثابت کرد چون بهم گفتن به این راحتی حکم طلاق نمیدن

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.در صورت تمایل تماس بگیرید.توضیحات زیادی میتوان داد.09128889189