مشاوره حقوقی رایگان - عدم توانایی جنسی زوج بواسطه مصرف سرترالین

سلام
من سه سال هست ازدواج کردم و یک سال و نیم بعد از ازدواج شوهرم با مراجعه به روانپزشک متوجه شد دارای مشکلات روانی از قبیل اضطراب و وسواس فکری است به همین دلیل پزشک برای او شروع به تجویز داروهای روانی از قبیل آسنترا و سرترالین نمود.
همسرم بدون اطلاع دادن بمن از عوارض این دارو (از بین بردن میل جنسی و ناتوانی جنسی بواسطه از بین بردن اسپرم ها) شروع به مصرف نمود؛ در مدت زمان مصرف داروها هر روز میل جنسی او کم شد تا اینکه حدود یک سال بعد از مصرف این داروها که دوز مصرف بالا رفت میل جنسی او به صفر رسید و در حال حاضر توانایی برقراری رابطه جنسی ندارد. لازم به ذکر است که او این ناتوانی را در اوایل قبول نمی کرد و مسایل را به گردن من می انداخت و می گفت رفتار تو باعث مشکل جنسی ما شده است. تا اینکه با مشورت روانپزشک خود پذیرفت این مسئله به دلیل عوارض داروها است. جالب است او داروهایی که برای از بین بردن عوارض تجویز شده بود را نیز مصرف نکرد و در نهایت من بشدت از رفتار های او دچار افسردگی و فشار جنسی شدم.
در 6 ماه اخیر هر روز مسائل ما بیشتر شده و در حال حاضر من به شدت تحت فشار هستم و با پزشک او صحبت کردم و گفت ناچارا باید تحمل کنی و سلامت شخص او مهمتر از منافع تو است. پزشک او می گوید این مسائل موقت است در صورتی که همسرم به دوره درمان 3 ساله اشاره دارد. یعنی دو سال دیگر اوضاع به همین ترتیب خواهد بود. همچنین این موضوع باعث بهم ریختن برنامه ریزی من برای بچه دار شدن نیز شد.
در صورتی که همسرم قبل از مصرف دارو هم توانایی چندانی در ارضا نمودن من نداشت و حالا اوضاع روحی و جنسی من خیلی بدتر از قبل شده است.
سوال من از شما این است که آیا می توانم درخواست طلاق در دادگاه مطرح کنم و آیا دادگاه با درخواستم موافقت می کند؟

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
قابل امعان نظر بوده و می توان اقدام نمود
قابل انجام است
در صورت تمایل، تماس بگیرید