مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

سلام زوج هستم دیروز جلسه رسیدگی داشتم تو تجدیدنظر برا ترک انفاق. 1.لایحه دفاعیه گذاشتم تو پرونده 2.اظهارنامه 2مورد بوده پیوست کردم توپرونده 3.الزام به تمکین دادم محکوم شده بیاد سر خونه و زندگی 4.نظریه کارشناسی خونه که وسایل تمکین بوده پیوست کردم تو پرونده 5. فیش های واریزی پیوسته تو پرونده به مبلغ 750هزار تومان. 9ماه رفته خون باباش سر هیچ و پوچ. فقط جناب قاضی گفت که برج 100را که ریختی براش میریزی گفتم اره. رای دادگاه بدوی منع تعقیب بوده. چی میشه حالا رای تجدید نظر برام نگران هستم حرف زندان هم نزد با من؟ لطفاً راهنمایم کنید؟ وکیل خانم گفت که ضرب و جرح کرده. حکم دادگاه که تبرعه شده بودم بهش دادم. شکایت نفقه حقوقی ام کرده که برجی 550بریز.. فقط و فقط راهنمایی که زنم را طلاق ندم چکار کنم چون دوس اش دارم نمیخوام طلاق بدم....

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

نفقه را قطع نکنید و خودتان به همراه بزرگتر ها هر چند مدت برای برگرداندن و رفع کدورت ها به منزلی که ایشان سکونت دارند بروید.