مشاوره حقوقی رایگان - دریافت سند رسمی از اداره ثبت با استفاده از هبه نامه

با سلام و احترام
پدر بنده ملکی مسکونی که در حال حاضر در آن ساکن هستیم را به نام بنده و برادرم هبه کرده است. بعد از فوت پدرم ما با در دست داشتن هبه نامه جهت صدور سند قطعی به اداره ثبت مراجعه کرده و متوجه شدیم دفتر دار، خلاصه معامله انجام شده را به اداره ثبت ارسال ننموده و اداره ثبت از صدور سند به نام اینجانبان خودداری می‌کند.
آن دفتر اسناد رسمی هم به علت تخلفات بسیار تعطیل شده و دفتر دار در مکان نامعلومی می‌باشد. در پرونده این سند که به دفتر اسناد رسمی دیگر هم سپرده شده هیچ خلاصه معامله ای وجود ندارد.
حال ما میتوانیم از اداره ثبت شهرستان برای الزام به صدور سند شکایت کنیم؟ با ذکر این نکته که تمایل نداریم در حال حاضر به طرفیت از ورثه جهت حضور در دادگاه و الزام به صدور سند شکایت کنیم (گرچه نمیدانم حتی اگر این شکایت هم انجام شود به جایی می‌ رسد یا نه)
متشکرم

پاسخ ها :

دریافت سند رسمی از اداره ثبت با استفاده از هبه نامه الزام به صدور سند صدور سند سند