مشاوره حقوقی رایگان - پشت بام

سلام و عرض ادب
خانه دو طبقه داریم که حدود 20 سال سکونت داریم و خودمان در طبقه دوم هستیم و از پشت بام به جای حیاط استفاده میکنیم حال در ضلع غربی پشت خانه یک منزل حدود 2سال ساخته شده و هنگام ورود به پشت بام کمی از حیاطشان معلوم هست که یکبار خودش آمد بالای پشت بام و داد زد گفت که شما حق ندارید بیاید بالای پشت بام و ما چیزی نگفتیم باتوجه به اینکه دروچین هم داریم و تعدادی برزنت هم زدیم که حالا مشکل رفع بشه و باهاشون کنار بیایم ولی حالا دوباره به درب خانه امده و میگه نیاین بالای پشت بام
میخواستم ببینم واقعا تکلیف چیه؟؟!

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

استفاده از پشت بام‌ حق شکاست و هیچ‌کس نمیتواند مانع تصرف شما شود در صورتی که مزاحمت نداشته باشید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام استفاده از فضاهای اختصاصی و مشاعی ساختمان حق هر مالک بوده و کسی نمی تواند بدون دلیل این حق را سلب نماید