مشاوره حقوقی رایگان - ضامن وام مشکوک الوصول

سلام خسته نباشید همسرم 13 سال پیش ضامن همکارش شده و ایشون اقساط وام رو ندادن و الان کلی سود و جریمه روش رفته و وام گیرنده هم فوت شده دو سال پیش از بانک تماس گرفتن و گفتن وام مشکوک الوصوله و میخوایم جلوی حقوق شما رو بگیریم دو تا ضامن بودن و همسرم احتمالا ضامن دوم بوده اون زمان همسرم شاغل بود اما الان بر اثر بیماری صعب العلاج بازنشسته شده تکلیف ما چی میشه
اگر وام رو از ما بگیرن بعدا میشه شکایت کنیم و از مستمری متوفی پول رو پس بگیریم
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید لطف میکنید.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله شما باید از وراث شکایت نمایید