مشاوره حقوقی رایگان - وکالت واگذاری وکالتی

سلام
من به همراه بقیه خواهرانم در سن 19 سالگی با توجه به فوت پدرم خانه ای که در آن ساکن بودیم را به صورت وکالتی به مادرم واگذار کردیم و اکنون بعد از گذشت حدود 20 سال مادرم اقدام به فروش منزل کرده اند با توجه به این موضوع آیا میتوانند بدون اجازه من اقدام به فروش کنند یا برای واگذاری حضور من لازم است؟
آیا میتوانم وکالت را پس بگیرم؟

پاسخ ها :

حسین رادمهر

جناب آقای حسین رادمهر :

اگر در وکالت اعطای به ایشون حق فروشم دادید،می تونند بفروشند و شما فقط می تونی از مادر صرفا مطالبه سهم خود رو از فروش خونه بکنی
-اگر وکالت بلاعزل ندادید هر وقت بخواهید می تونید ایشون رو عزل کنید(در همون دفتر اسناد رسمی که به ایشون وکالت دادید) و اگر حق عزل رو از خودتون گرفتید باید کاری انجام بدید که دیگه اون وکالت معنایی نداشته باشه(مثل درخواست تفکیک-فروش خونه و .....)