مشاوره حقوقی رایگان - بیماری روحی

شوهر من بسیار بدبین و سواسی است .. بدبینی او تاحدی است که فکر میکند همه میخواهند مال اموال او را بدزدندو
من هم میخواهم از او طلاق بگیرم و مهریه خود را به اجرا بگذارم ... به این خاطر حتی ماشین خودش را بنام خواهر خود خریده ( خواهرش مجرد است ) و درآمد خود را هم به حساب او میریزد از نظر حقوقی من چه کاری میتوانم بکنم

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود. برای موردی که مطرح کردید راه حل پیش دستانه ی حقوقی وجود ندارد. هر کسی حق داره اموالش را به نام هر کسی بزنه و شک داشتن هم از مواردی نیست که برای شما به عنوان همسرش یک اقدام قانونی یا مطالبه ای ایجاد کنه. ولی به هر حال شما هر زمان بخواهید میتونید حقوق قانونی خودتان را طلب کنید .

گلچین آقایی

سرکار خانم گلچین آقایی :

سلام. ببینید اگر شوهر شما هیچ گونه مالی به نام خود ندارد، شما باید حقوق ایشان را توقیف کنید. اگر ایشان در شرکت‌های دولتی یا خصوصی شاغل هستند با اخذ دستور به این شرکت‌ها به راحتی توقیف حقوق انجام خواهید داد. در غیر اینصورت شما باید اقامه دعوی مطالبه مهریه کنید و پس از صدور رای، حسب م 3 ق نحوه اجرای محکومیت‌های مالی ایشان را جلب نمایید