مشاوره حقوقی رایگان - کم کاری در امر بیمار توسط زن

سلام کسی در بستر بیماری و یک ما تو کما میباشد زنش بره از طریق دادگاه حساب مسدود کنه و هنوز تو کما هست باید بره خونه و پرستار بگیرن براش زنش میگه نگهداری نمیکم هنوز با بیمارستان هم تسویه نشد خانواده بیمار باید چه کنن حقوقش دو میلیون و صد تومان هست یه دختر هفت ساله هم داره ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

از باب انصاف و اخلاق همسر هم بايد در حد توان پاي اين وضعيت بنشيند اما قانونا مسوليتي متوجه او نيست

پريسا  بهشادي

پريسا بهشادي :

اگر در کما هستند قیم تعیین کنید بعدا