مشاوره حقوقی رایگان - چک تخلیه

سلام
من به صاحب ملک چک تخلیه داده بودم که در شورای حل اختلاف تا 16 اردیبهشت مهلت گرفته بودیم برای تخلیه مکان کار و قبل از اتمام مهلت هم ملک را تخلیه کردیم و کلید به اجرای احکام دادیم
ولی صاحب ملک قبل از اتمام مهلت چک را برگشت زده لطفا راهنمایی کنید چگونه باید چک را پس بگیرم
متشکرم

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام ، در ابتدا یک اظهارنامه برای موجر بفرستید که با توجه به اینکه مورد اجاره تخلیه و تحویل شما گردیده نسبت به استرداد چک تخلیه اقدام کنید ، در صورت عدم اعاده چک به شما و نبود دیگر مطالبات شما با ایشان می توانید هم شکایت کیفری هم دادخواست حقوقی ارائه کنید به محاکم قضایی