مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

باسلام
بنده یک ماشین با پس انداز و طلاهای خودم خریداری نمودم که وکالت فروش خودرو به نام بنده است و چون فروشنده هنوز آخرین چک ایران خودرو موعدش نرسیده بود سند نزدیم. حالا همسر سابق شوهرم این ماشین رو به عنوان مال شوهرم توقیف کرده بنده نیز اعتراض شخص ثالث زدم و وکالت نامه رو به دادگاه ارایه دادم ولی دادگاه وقت رسیدگی داده
اول اینکه ایا وکالت فروش سنددرسمی نیست؟؟؟
دوم اینکه تردد با ماشین الان آیا بلامانع است ؟؟!

پاسخ ها :

لیلا گلستانی پور

سرکار خانم لیلا گلستانی پور :

درود بر شما چنانچه وکالت نامه رسمی خودرو به تاریخ قبل از توقیف خودرو بنام شما باشد قطعا از ماشین رفع توقیف خواهد شد و ظاهرا اینطور که میفرمایین توقیف سیستمی صورت پذیرفته ودر توقیف سیستمی راهور مانعی در تردد وجود ندارد ولی اینکه پلاک خودرو در سیستم راهور به نام همسر شما نبوده چطور توقیف شده جای سوال است ؟!!!