مشاوره حقوقی رایگان - سفته

با سلام اينجانب به مدت ١٠ سال در شركتي مشغول به کار بوده ام. ٢ ماه پيش استعفا و نيروي جايگزين خود را آموزش داده ام. در هنگام استعفا كارفرما ادعا مي كند كه ضرر و زيان ناشي از فسخ زودهنگام قرارداد بايد پرداخت كنم. همچنين ٥٠ ميليون سفته بابت حسن انجام كار نزد شركت دارم كه در آن تاريخ و بابت ذكر نشده. شركت فوق فرد جايگزين كه من آموزش داده ام را اخراج نموده و مدعي است كه من بايد براي آموزش فرد جديد در شركت بمانم و با سفته هايي كه در اختيار دارد من را تهديد مي كند. در مورد ضرر و زيان و سفته ها حق با چه كسي است؟

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام، در ابتدا اظهارنامه مبنی بر استرداد سفته ها به شرکت بفرستید در صورت عدم استرداد دادخواست استرداد لاشه سفته ها را مطرح نماید و در صورتی که کارفرما دادخواست مطالبه وجه سفته ها را مطرح نماید کارفرماست که باید عدم حسن انجام کار شما را ثابت نماید.و اینکه در قرارداد منعقده آیا در خصوص حسن انجام کار هم شرطی گنجانده شده یا خیر بسیار مهم است.

یک مشاور

با توجه به اینکه شروط ضمن قرارداد بسیار مهم هستند حتما به همراه متن قرارداد خود به یک وکیل دادگستری مراجعه کنید