مشاوره حقوقی رایگان - اجاره و پول پیش

باسلام
من و دوستم هم خونه بودیم و یه خونه ای رو اجاره کردیم، ایشون وسط قرارداد گفتن که میخان از من جدا بشن با صاحبخونه که صحبت کردیم به من گفتن اگه تو میخایی بمونی تو پول پیششو بده و تو رسید یه متنی نوشتیم که ایشون کل قرارداد رو به من واگذار کنن. روزی که ایشون قرار بود برن ساعت 7 عصر بود و قرار بود صاحبخونه هم بیاد که زنگ زدن گفتن نیازی به حضور من نیست تو پولو بریز و رسید بگیر، من پولو به صورت پایا واریز کردم ولی ایشان رسید رو امضا نکردن چون پایا چند ساعتی طول میکشه واریز بشه و گفتن هر وقت پول واریز شد من امضا میکنم و قرار شد روز بعد بعد از تایم کاری بیان و امضا کنن ولی نیومدن و من با صاحبخونه صحبت کردم گفت اگر هم نیاد امضا کنه من باهات قرارداد جدید میبندم. الان ایشون زیر حرفشون زدن و هم خونه منم نیومدن برا امضا.
الان من باید اجاره خونه رو بدم سوالم اینه که آیا من کل اجاره رو پرداخت کنم؟ بعدن مشکلی برام پیش نمیاد دوستم ادعای پول پیش نمیکنه؟ آیا من میتونم از ایشون شکایت کنم بابت اینکه پول گرفته ولی رسید امضا نکرده؟

پاسخ ها :

مجید نیک روش ماسوله

جناب آقای مجید نیک روش ماسوله :

مفاد اجاره طبق اجاره نامه ادامه دارد و دوست شما همچنان مالک نصف ودیعه و متعهد به پرداخت سهم اجاره خود می باشد