مشاوره حقوقی رایگان - مهریه 600گرم طلا و 120سکه

با سلام. مهریه ی همسرم 600گرم طلا و 120سکه تمام است. الان مهرشو اجرا گذاشته و من کارمند رسمی هستم و حقوقم 5میلیون تومان که 3 میلیون قسط وام میدم. و هیچگونه اموال یا حساب بانکی ندارم. چقدر از حقوقم رو واسه مهریه بر میدارن؟ ممکن است که زندان بروم؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
یک چهارم حقوق کارمندان و مستمری بگیران قابل توقیف است .
اگر دادخواست اعسار به دادگاه تقدیم کنید ،دادگاه مهریه را متناسب با تمکن مالی شما تقسیط میکند و زندان نمیروید.
موفق باشید