مشاوره حقوقی رایگان - تعويض پلاک در شهری غير از محل سكونت

سلام خسته نباشيد ، من ساكن تهران هستم و الان در شيراز يک ماشيني رو كه پلاك شيراز هست ميخام خريداري كنم، در شيراز ميتونم تعريض پلاك كنم!!! مشكل سند دارم!!! تعويض گلاك به مشكل ميخورم ؟؟؟؟
سوال دومم: دوتا پلاك در تهران دارم كه مربوط به هفت سال پيشه!؟؟ از اونا نميتونم استفاده كنم؟!!ممنون ميشم سريع پاسخ بدين

پاسخ ها :

مجید نیک روش ماسوله

جناب آقای مجید نیک روش ماسوله :

1- بله می تونید در شیراز خریداری و تعویض پلاک کنید اما باید مدارک مثبته سکونت خود را در هرکجا که باشد ارائه نمائید
2- خیر حداکثر مدت نگهداری پلاک فک شده یکسال است