مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت قسط وام گیرنده

سلام من وام گیرنده ام ولی وام رو خود ضامن برداشت کرده یعنی من به او داده ام ولی بانک حساب من رو بسته ایا طرف حساب من هستم یا ضامن چرا از حقوق ضامن قسط رو کسر نمیکنن لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

نوید سلطانفر

نوید سلطانفر :

سلام:
نهایتاً اقساط رو از حساب ضامن کسر می کنند ولی آگاه باشید که متعاقب بر پرداخت ضامن می تواند علیه شما دادخواست مطرح نماید

مجید نیک روش ماسوله

جناب آقای مجید نیک روش ماسوله :

سلام در ابتدا شما مسئول مستقیم پرداخت هستید اما اگر دسترسی به اموال شما مقدور نباشه به ضامن مراجعه میشه در هر حال از نظر بانک شما موظف به پرداخت اقساط هستید و بانک اجبار به مراجعه به ضامن ندارد