مشاوره حقوقی رایگان - عدم بازپرداخت اقساط وام و فک رهن

بنده به عنوان سهام دار شرکت ملکی رو در سال 79 به ارزش 15 میلیون تومان جهت ضمانت وام با بازپرداخت 5 ساله برای شرکت به رهن بانک درآوردم. به دلیل اختلاس یکی از سهام داران و فرار ایشان از ایران شرکت دچار مشکل شد و تمامی وام ها و تعهدات شرکت معوق رهاشد.
در حال حاضر بنده میخوام ملک رو از رهن بانک آزاد کنم ولی نمیدونم ملاک محاسبه اصل وام و سود و جریمه بانک به چه صورت هستش.
با توجه به اینکه مبلغ وام بیشتر از ارزش ملک بنده بوده و بابت مابقی مبلغ املاک دیگری نیز در رهن بانک درآمده، آیا بنده میتوانم فقط سند ملک خود را آزاد کنم.
چه مبلغی باید به بانک بپردازم تا سند اینجانب آزاد گردد.
همچنین بابت وام های دیگری بنده همچنان به عنوان ضامن به بانک های دیگری بدهکار هستم. آیا با آزاد شدن ملک بانک های دیگر می توانند آن را به نفع خود توقیف نمایند؟
در سال 85 با یک مبایعه نامه این ملک را به شخص دیگری واگزار کردم و همچنان تعهد دادم که رفع تعهد نزد بانک و پرداخت وام ها به عهده من میباشد. آیا ایشان میتوانند بجای من برای فک رهن ملک اقدام کنند؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً تمام اسناد رهنی در مقابل تمام دیون شخص در رهن بانک می باشد و با پرداخت بخشی از بدهی تمام موضوع رهن آزاد نخواهد شد و لذا شما نمی‌توانید صرفاً سند مالکیت خود را آزاد نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بر اساس قرارداد امضا شده عمل می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا خیر جهت اظهارنظر دقیق
حقوقی در مورد وثیقه بانک ، نیاز به بررسی جزئیات خواهد بود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نیاز به بررسی دارد به نظر خیر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر زیرااسناد رهنی در مقابل تمام دیون شخص در رهن بانک می باشد و با پرداخت بخشی از بدهی آزاد نمیشود

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
دوست عزیز موضوعات شما تخصصی هستند. نیازمند مشاوره حضوری و بررسی اسناد و مدارک هست.
با مشاوره آنلاین نتیجه مطلوبی بدست نمی آید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بهتر است از پنل مشاوره استفاده نمایید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

همه تضامین در قبال همه وام وثیقه شده و تا وقتی همه وام با سود و جرایم پرداخت نشه امکان آزادسازی ملک مرهونه وجود ندارد مگر آنکه ملک دیگری به جای ملک شما در رهن گذارده شود. برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید