مشاوره حقوقی رایگان - سایتهای شرطبندی

سلام من مبلغ بالایی در سایتهای شرطبندی (سه سایت) از دست دادم حدود 350 میلیون و الان حسابم مسدود شده میخواهم بطور غیر حضوری و از طریق کد کاشف حسابم را از مسدودی دربیاورم در کادر توضیحات چه دفاعی انجام دهم با توجه که حساب یارانه میباشد و سوال دوم میتوانم اصلا پیگیر مسدود شدن آن حساب نشوم و آن حساب همیشه مسدود بماند سوال سوم آیا میتوانم این حساب مسدود شده برای رایانه را با حساب دیگر عوض کنم ؟

پاسخ ها :

باختن پول در سایت شرط بندی مسدودی حساب به دلیل شرط بندی سایت شرط بندی شرط بندی