مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پدر

سلام من دختری 26 ساله هستم و مدت 13 سال که خواستگاری دارم که یک سال ازم بزرگتره و پدرم راضی نمیشه این 13 سال مرا در خانه حبس کرده و کتک میزنه حتی بارها تهدید به مرگم کرده هیچ دلیل منطقی برای مخالفتش نداره میخوام ازش شکایت کنم ولی چون تو خونه حبسم نمیتونم بهم گفتن وکیل بگیر و وکالتو بده به وکیل تا از من شکایت کنه از جایی هم که بسیار پدرم سخت گیره قطعا بفهمه شکایت کردم منو میکشه میخواستم شما به من راهی نشون بدید من 13 سال از زندگی و جوونیمو توی یه اتاق بدون هیچ خوشی گذرونم و واقعا تحملش برام سخته، آیا میتونم در این مدت که میخوام از طریق وکیل شکایت کنم از خونمون دور بشم جایی که پدرم دستش به من نرسه چون واقعا امنیت جانی ندارم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سلام شما می توانید نسبت به همکفو بودن خود با آن آقا پسر و عدم رضایت پدر بدون دلیل و منطق قانونی و موجه اقدام نمایید پدر شما نمی تواند شما را تهدید و یا آزار و اذیت کند چون قانون از شما حمایت می کند در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر در انجام این پروسه تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر بهتر است منزل پدری را ترک نمایید
و از طریق وکیل ، با
معرفی کامل مردی که قصد ازدواج با او را دارید درخواست اجازه ازدواج به دادگاه خانواده مطرح نمایید تا ..
و می توانید با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را مطرح نمایید

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
اگر ولی شرعی شما بدون دلیل از اجازه ازدواج شما امتناع کند میتوانید با معرفی کامل مردی که قصد ازدواج با وی را دارید و شغل و میزان درآمد وی ، دادخواست تجویز ازدواج بدون اذن ولی شرعی به دادگاه تقدیم کنید و درصورتیکه آن مرد شرایط قانونی برای تشکیل خانواده را داشته باشد رای بر ازدواج شما بدون اجازه پدرتان صادر خواهد شد .
اگر امکان طرح دعوی ندارید میتوانید با ثبت نام در سامانه ابلاغات الکترونیکی(ثنا) به یکی از وکلای دادگستری وکالت بدهید تا کارهای مربوطه را انجام دهد .
موفق باشید