مشاوره حقوقی رایگان - آزار والدین

سلام خسته نباشید من یه دختر 15 ساله هستم و پدرو مادرم خیلی از لحاظ روحی منو اذیت میکن و منو تو خونه حبس میکنن میخاستم بدونم میشه کاری کرد

پاسخ ها :

سعيد  پيروزي

جناب آقای سعيد پيروزي :

سلام
قانون حمایت از حقوق کودکان برای ازار و اذیت و... مجازات تعیین کرده است لذا میتوانید شکایت کنید. همچنین از خدمات اورژانس اجتماعی استفاده کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام از اورژانس اجتماعی کمک بگیرید