مشاوره حقوقی رایگان - چگونه طلاها را از زوجه پس بگیرم

سلام خسته نباشید..
من ((پدرم اول زندگی مشترک بهم حدود سی گرم طلا داد که پس انداز زندگیم باشه))
منم طلاهارو دادم دست همسرم تا من خرج نکنم
الانم به مشکل خوردیم و هر روز به یک بهانه منو به دادگاه میکشن و پول خرج میکنن واسه وکیل و ...که مطمئنم هزینه هاشونو از همون طلاها تامین میکنن، {این درصورتیکه من از ترس هزینه های بالا و عدم پس انداز و پشتوانه به وکیل رجوع نکردم} ((و ازشون خواستم پس بدن طلاهارو دفعه اول گفتن طلاها در عقدنامه قید شده که دروغه و دفعه های بعد ادعا دارن که داخل خونه گذاشتن و رفتن)) ((البته تماما فاکتورهاش موجود هست بنام پدرمه)) که بعد از سه روز رفتن زوجه اومدن تمام وسایلای خونرو بردن و همونجا (شاهدین دیدن که طلاها دستشه.)
الانم میخوام دادخواست بدم دوتا سوال دارم
1-اینکه ازکجا باید شروع کنم ؟
2-حرفم بجایی میرسه

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام اگر طلاها بطور امانت به ایشان داده اید باید اثبات کنید