مشاوره حقوقی رایگان - فروش ماشین

با سلام خسته نباشید راهنمایی میخاستم من بعد 10 سال فروش ماشین تازه متوجه شدم ماشین چند دست فروش رفته و فک پلاک نشده که اقدام کردم برای توقیف ماشین بعد اینکار ماشین توقیف شد کسی که صاحب ماشین هست با اینکه مدرکی که از خرید داره فقط یک قولنامه دستی هست (خانم) و اینکه ماشین چند بار فروش رفته و از تکمیل وجه بین خریدارهای قبلی من بی اطلاع هستم میتونم به ایشون وکالت یک هفته ای در اداره راهنمایی رانندگی بدم تا ماشین رو فک پلاک کنن البته صاحب ماشین خانمی مسن هستن که نمیتونن بیان. وکالت رو به پسرشون بدم اگر میشه منو راهنمایی کنید خیلی ممنونم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شما در مقابل شخصی که به او فروختید مسئول هستید و با تنظیم وکالت به نام شخص آخر ممکن است بعداً مورد شکایت خریدار خود قرار بگیرید