مشاوره حقوقی رایگان - حواله تیبا2پلاس

سلام ازطریق اشنایی حواله تیبا2پلاس خریدیم اذر99 تکمیل وجه کردیم و هربار سراغ میگیریم میگه سایپاد یرکرد داره و الان بعد 5ماه تکمیل وجه زنگ زده میگه سایپا گفته ماشین گرون شده و 10ملیون دیگه باید بریزین به حساب من که بدم برای حواله ماشین الان مابه دلشوره افتادیم که نکن کلا دروغ باشه و ماشینی در کار نباش چه کار کنیم ؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
دلشوره اصلی اینجاست که حواله ها قابل خرید و فروش نیستند و اگر مشکلی هم داشته باشید به سختی قابل پیگیری هست.