مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حقوق پدر . 1 ماه مرحوم شده بازنشسته ارتش. توسط فرزند ذکور

درود و مهر. پدرم بازنشسته ارتش چند روز پیش مرحوم شدن. پسر ایشان هستم 55 ساله .بیکار. بعلت سن بالا استخدام نمیکنن. مادرم شامل حقوق نمیشود چون متارکه کردن. الان مستاجرم با مادرم زندگی میکنم که البته بیماری صرع و دیابت تزریقی و قلب دارن 80 ساله. با توجه به گرانی اجاره و دارو و همه چی. دیگر نمیدونم چه کنم .لطفا راهنمایی کنید راهی هست که مستمری پدر مرحومم را دریافت کنم؟ سپاسگزارم.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

فرزندان ذکور بعد از سن بیست سالگی منحصراً در صورتی که معلول از کار افتاده نیازمند باشند یا اشتغال به تحصیلات دانشگاهی داشته باشند حسب مورد از کمک هزینه اولاد، بیمه و مستمری بازماندگان یا حقوق وظیفه والدین خود برخوردار می گردند.