مشاوره حقوقی رایگان - بنام کردن امتیاز آپارتمان در حال ساخت فاقد سند و شماره ثبت

با سلام خدمت کارشناسان محترم دادراه
پدرم قصد داره امتیاز آپارتمان درحال ساختی رو بنام من بزنه...
این آپارتمانها مربوط به تعاونی همین ارگانی هست که پدرم به طور رسمی در آن مشغول به کار هستند...
حال با توجه به اینکه حتی قراردادی با سازمان مربوطه بابت ساخت آپارتمانها ندارن و ماهانه از حقوقشون کم میشه و نیز هنوز سند وشماره ثبتی به آپارتمان اختصاص داده نشده آیا میشه در قالب قرارداد صلح این امتیاز رو به نام بنده بزنند اگرنه که چه راه حل دیگه ای داره؟؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
با تشکر و امتنان

پاسخ ها :

محمد حسین مصلح

جناب آقای محمد حسین مصلح :

با سلام و احترام اگر پدر محترم عضویت در تعاونی اداره متبوع دارند باید قراداد پیش فروشی تنظیم شده باشد و لذا برمبنای آن و یا سایر مدارک نسبت به تنظیم اقرار نامه محضری مبنی بر انتقال حقوق پدرتان به شما اقدام نمایید