مشاوره حقوقی رایگان - امتیاز آپارتمان

سلام من سال 99 عضو تعاونی مسکن شدم
عنوان کردن یک زمین را میخواهیم خریداری کنیم و شروع به ساخت کنیم بعد پرداخت 100 میلیون بعد گفتن 100 میلیون رو سپرده کردن در بانک و 200 میلیون وام به اعضا بابت اورده اختصاص دادند ما اقساط بانک  را پرداخت میکردیم و قسط 60 میلیونی پروژه را پرداخت کردیم ولی پروژه شروع به کار نکرد و هیات مدیره هربار دلایل مختلفی را بهانه میکردپروانه ساخت (نقشه معماری شرایط کرونا و...‌‌ )قراردادی که با ما منعقد کردند کاملا یکطرفه بود و مجبور به امضا شدیم خرداد ماه امسال 1401 پس از اعتراض های مکرر در خواست فروش امتیاز کردم ولی باوجود پرداخت نصف مبلغ قرارداد به بدلیل عدم شروع پروژه کسی خریدار نبود و با اعتراض به تعاونی مدیر عامل تنها میتوند انصراف بدید ایشان طی.چکی فقط مبلغ 100 ما رو پرداخت پس داد و بانک هم پس کسر کارمزد مبلغی را پرداخت کرد ووقتی در خصوص خواب سرمایه و سود آن و امتیاز درخواست کردیم ایشان شفاها گفتن در هرزمانی که توانایی برگشت به پروژه داشتید می تونید برگردید و تکمیل وجه مطابق سایر اعضا  امتیاز خودتون رو بفروشید .بعد از چند ماه یکنفر رو پیدا کردیم که حاضر باشه امتیاز رو با شرایط تعاونی و پرداخت مبالغ خریداری کند که ما پس از مراجعه به هایت مدیره ایشان عنوان کردند اون پروژه دیگه شامل شما نمیشه  و تعاونی هیچ حقی را به شما پرداخت نمی کنه
ایا امکان شکایت از ایشان وجود دارد ؟
میتوان بدلیل فروش مال غیر وبا خیانت در امانت از ایشان شکایت کرد.
لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.