مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

باسلام. اینجانب عقدی می باشم و به خاطر مریض بودن خانمم( اختلال هویت جنسیتی.ترنس) و نظر قطعی مشاوران که هیچ صلاحی برای ادامه زندگی نیست و باید جدا شویم قرار است توافقی جدا شویم آیا زوج میتواند آن خرید های عقد از جمله سرویس طلا و انگشتر و اینه شمعدان و ... را از خانمش پس بگیرد یا نه؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
در صورت اثبات هبه و هدیه بودن و موجود بودن عین ان. و داشتن فاکتورهای خرید طلا امکان استرداد وجود دارد.