مشاوره حقوقی رایگان - نفقه دختر 15 ساله درصورتی که با خواهرش زندگی کند؟

سلام. من دختری 22 ساله هستم و ازدواج کرده ام. مادرم فوت شده و پدرم ازدواج مجدد داشته. درحال حاضر خواهرم که 15 سالشه با نامادری و پدرم زندگی میکند. که آرامش روحی و روانی ندارد. آیا من به عنوان خواهر میتواند حضانت و نفقه او را از پدرم بگیرم؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام حضانت خواهر شما با خودشان هست و خودشان می توانند انتخاب کنند که نزد چه کسی زندگی کنند نیاز به حکم دادگاه نیست اما بهرحال نفقه خواهر شما بعهده پدرتان هست

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

نفقه با پدر است و مطالبه نفقه بدهید