مشاوره حقوقی رایگان - سایت شرط بندی

با عرض سلام و خسته نباشید بنده حدود چندین ماه پیش به صورت 50 هزار تومان در کل 800 تومن به سایت های شرط بندی واریز کردم و همیشه باخت بوده و هیچ بردی نداشتم و هیچ پولی از سمت سایت به حساب من واریز نشده و من دیگر سایت شرط بندی نمیرم اما امروز یک پیامک هشدار از دادستانی ارسال شد به گوشیم من الان نگرانم که آیا برای من پرونده درست میشه؟ من رو ارجاع میدن ؟ یا حسابم مسدود میشه؟ درصورتی که دیگر وارد سایت نشم این ها ممکن هست؟ باید چه کار کنم؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

علاوه بر جرم بودن قمار احتمال پول شویی و جابجایی پول از حساب سما هم هست