مشاوره حقوقی رایگان - سایت شرطبندی

سلام .
من تا آبان ماه سال 99 در چندین سایت شرطبندی فعالیت داشتم . بردهایی هم داشتم اما دوبرابر برد ها باختم. از ابان ماه که فهمیدم جرمه به طور کامل فعالیتمو قطع کردم. اما آذر ماه یک پیامک هشدار اومد و دی ماه هم یک پیامکی اومد که از حساب شما برای سایت شرطبندی استفاده شده و در صورت تکرار به مراجع قضایی اطلاع داده میشه. من همون موقع به دادستانی زنگ زدم و گفتن کارت بانکیتو عوض کن مشکلی پیش نمیاد. منم کارت قبلی رو سوزوندم و کارت جدید گرفتم اما میترسم از کارتم استفاده کنم و مسدود بشه یا مشکلی برام پیش بیاد. آیا بعد از این همه وقت امکانش هست بازم مشکلی برام پیش بیاد؟؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اگر شرط بندی را تکرار نمایید حتما برای شما تشکیل پرونده خواهد شد و. به دادسرا ارسال خواهد شد و مجازات حبس
خواهد داشت