مشاوره حقوقی رایگان - شرکت در سایت شرط‌ بندی

سلام من تقریبا 1 ماه پیش بیشتر در سایت شرط‌بندی به شرکت کردم و واقعا پشیمون شدم و هنوزه خودمو سرزنش میکنم و بعد یک ماه پیامکی از دادستانی اومد برام ک هشدار داد ک مواظب این سایت های کلاهبرداری باشید
الان میخاستم بدونم برای حسابم مشکل پیش میاد ؟
لطفاً هرچه سریعتر بهم بگین ممنون

پاسخ ها :

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام اگر به هشدار ارسال شده عمل کنید ودیگر واردسایت نشوید برای شما مشکلی پیش نخواهد آمد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سلام اگر به هشدار ارسال شده عمل کنید ودیگر واردسایت نشوید برای شما مشکلی پیش نخواهد آمد.

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
اگر حسابتان هک شده باشد بله ولی این پیامکها صرفا جنبه هشدار داره و نگران نباشید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر اگر تکرار نشود جای نگرانی ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر تکرار نمایید حتما تمام حساب های شما مسدود خواهد شد و پرونده شما به دادسرا ارسال خواهد شد و ..