مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

سلام بخشبد شوهر من یه سرقت داشته و رضایت شاکی هم روی پرونده است ولی جنبه عمومیش مونده ولی شوهرم نیستند که دادگاه برود خودم در کلانتری ضامن شدم و دادخوست نوشتم که نمی توند بیاید بخاطر امر معاش رفته شهر دیگر نمی دونم چی میشد اگه نرود دادگاه حکمش صادر میشد یا حکم جلب میگیرند؟ باتشکر

پاسخ ها :

محمد حسین مصلح

جناب آقای محمد حسین مصلح :

حکم غیابی صادر میشه اگر سابقه نداشته باشه و شکای رضایت داده برای جنبه عمومی بهش تخیف می خوره و نگران کننده نیست خود متهم باید حاضر شود