مشاوره حقوقی رایگان - فروش گوشی سرقتی

سلام
من از یک مغازه توی پاساژ ... یک گوشی دست دوم خریدم که انتقال مالکیت انجام شد و با دستگاه پوز مبلغ واریز شد که رسیدش هست
بعد از مدتی متوجه شدم که شناسه گوشی توسط یک فرد حرفه ای عوض شده و شناسه جدید رجیستر شده و گوشی با یک نرم افزار خاص کار میکنه و با ریست کردن دیگه انتن نمیده و همچنین کارتن گوشی برای خود گوشی نیست و احتمالا گوشی سرقتی باشه
چگونه میتونم از طریق قانون شکایت کنم و مشکلم رو حل کنم

پاسخ ها :

فروش گوشی سرقتی گوشی سرقتی