مشاوره حقوقی رایگان - گوشی سرقتی

با سلام بنده چند سال پیش موبایل فروشی داشتم الان بعد از گذشت دو سال از تحویل مغازه برای من شکایت اومده که من یه گوشی مسروقه با کارتن یه گوشی دیگه به مشتری فروختم الان این اقا که ازش شکایت شده مدعی شده که گوشی رو از من خریده بوده تنها مدرکشم یه شاهده من چطور باید ثابت کنم که گوشی دزدی نفروختم ایا تنها شاهدی که اون داره مدرک حساب میشه میگه فاکتور خرید نداره من برای دفاع چیکار میتونم بکنم ممنون

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام جهت دفاعیات حتما با وکیل مجرب هماهنگ شوید. شاهد دلیلی است جها اثبات ادعا در قانون ولی شما نیز میتوانید دلایلی جهت تبرعه خود ارایه دهید