مشاوره حقوقی رایگان - قانون اخف

سلام و عرض ادب
شهرداری در سال 1396 برای جریمه کسری پاکینگ یک باب مغازه 24 متری طبق ضوابط پارکینگ سال 1394 دو باب پارکینگ جمعا" ( 50 ) متر کسری پارکینگ محاسبه نموده است. بعد در سال 1397 کمیسیون ماده 5 اداره کل راه و شهرسازی تصویب نموده ضوابط پاکینگ سال 1394 برای واحد های تجاری که دارای کاربری تجاری هستند اعمال نشود و صرفا" برای واحد های تجاری که برای تغییر کاربری به کمیسیون ماده 5 ارسال می گردند اعمال شود.
آیا قانون اخف ( مساعد به حال متهم ) که همیشه عطف به ماسبق می شود. آیا در امور مربوط به شهرداری و کمیسیون ماده صد هم تأثیر گذار هست یا خیر؟ ممنون.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام اگر جریمه را پرداخت نمودید موضوع مختومه است و دیگر قابل رجوع نیست