مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

تصمیم به باز کردن یه پوشاک فروشی گرفتم که منصرف شدم، قبلش تعداد زیادی پوشاک بچگانه به مبلغ 3 میلیون تومان خریده بودم (دارای فاکتور خرید است) که بعد از انصرافم باید می فروختمش
یکی از دوستام که مغازه دار بود همسایه مغازه ش پوشاک فروشی بود، برا فروشش همراه با دوستم رفتیم پیشش که به اجناس رو برام به فروش بذاره و هرچی فروش رفت قیمت فاکتور خودم رو برا ایشون محاسبه کنم و سودش برای خودش بمونه (یعنی من سودی نبرم فقط اجناس آب بشه)
ایشون قیمت ها رو که دید از 18 نوع کالا، قیمت 9 نوعش رو مناسب دید و گفت اینا رو خودم بر میدارم و بقیه رو برات میذارم فروش، پول این 9 قلم رو هم بعد 3 ماه میدم و دوستم هم شاهد ماجراست
بعد از مدتی رو مغازه آگهی زد که اجناس رو حراج کرده و مغازه رو جمع میکنه، پول منم گفت 2 ماه دیگه میده مابقی اجناس امانتی هم فقط می گفت فروش نرفته وهیچ آمار و ارقامی از تعدادی که مونده نداد بهم
شبانه مغازه ش و جمع کرد
هرچی تماس و... جواب نداد که نداد
الان بعد از 1 سال، نه طلب من رو میده نه اجناس رو

اگه شکایت کنم، با 1 نفر شاهد کار راه می افته؟
دادسرا باید برم یا شورای حل اختلاف؟
چند جا سوال کردم میگن خیانت در امانت کیفری هستش و باید بره دادگاه

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام. برای پیگیری پرونده کیفری خیانت در امانت به دادسرای محل وقوع جرم مراجعه فرمایید.

بهمن جلالی شش پیری

جناب آقای بهمن جلالی شش پیری:

باسلام
اقدام به طرح شكايت كيفري تحت عنوان خيانت در امانت كنيد
مستندا به ماده ٦٤٧ از قانون مجازات اسلامي، چون قرار بوده وجه اجناس شما بعد از فروش ، به شما مستتد شود و ايشان آنرا فروخته و تصاحب نموده ، جرم خيانت در امانت محرز و محكوم ميشوند.