مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از پلاک خودرو

سلام، خسته نباشید. شخصی شماره پلاکش رو دستکاری کرده و شماره پلاک خودرو بنده شده است و با ماشین خودش خلاف کرده است و پلیس او را گرفته است و بعد دیده شماره ماشین هم دستکاری کرده است. دیشب از پلیس لنگرود با من تماس گرفتند و گفتند حالا من هم در سامانه استعلام خلافی امروز ثبت نام کردم. نمیدونم برای من جریمه اومده یا نه. در ضمن میخوام از صاحب خودرو هم شکایت کنم ک چرا از پلاک بنده سوء استفاده و خلاف کرده است. لطفا راهنمایی بفرمایید به کجا مراجعه کنم. تشکر.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز اگر برای شما جریمه نیامده است نیازی به شکایت نیست چون ایشان از پلاک شما سوء استفاده نکرده بلکه تغییر پلاک باعث شباهت شده. بیش از مبلغ جریمه های احتمالی باید هزینه رفت و آمد و پیگیری پرونده به لنگرود را بدهید