مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بدنه

سلام علیکم. خسته نباشید.
بنده دارای خودرو رنو کپچر هستم. میخواستم بیمه بدنه بگیرم. بیمه علاوه بر انجام کارهای مربوطه و گرفتن عکس اعلام داشته که باید از شماره شاسی خودرو هم عکس گرفته شود. از آن جا که مشخص نیست شماره شاسی خودرو در کجا قرار دارد، بیمه می گوید حتما زیر صندلی در کف خودرو است و باید کف را باز کنند تا شماره را ببینند.
آیا مدارک شناسایی خودرو کفایت نمی کند و حتما باید خودرویی که از کارخانه کف آن پوشیده شود را باز کرد . از پاسخ شما سپاس گزارم .

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام سوال شما حقوقی نیست دوست عزیز مربوط به اداره بیمه است.
در ضمن مدارک باید با خودرو همخوانی داشته باشد