مشاوره حقوقی رایگان - چک ضمانت تخلیه

سلام
من مغازه ای اجاره کردم. صاحب مغازه خیلی خیلی زیاد تاکید داشت که چک تضمین تخلیه بدیم. با مبلغ 12میلیارد و در وجه حامل
من دادم ولی‌ در قرارداد دستی که نوشتیم سریال‌ و مبلغ و بدون تاریخ بدون قید شده که این چک برای تضمین تخلیه است
این چک می تونه برام دردسر ساز بشه یا نه؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

اگر در قرارداد به صراحت قید شده که چک شماره ..... بابت تضمین تخلیه است دیگه قاعدتا کاری باهاش نمی تونه بکنه و صرفا اگر تاخیر در تخلیه داشته باشید می تونه اقدام کنه