مشاوره حقوقی رایگان - دستمزد کاشیکاری

سلام، خسته نباشید.
شخصی برای من کار لوله کشی و کاشی کاری انجام داده است. از چند نفر پرسیدم گفتند هزینه اون کار حدود 600 هزار تومن میشود و از من 2 میلیون درخواست کردند و فاکتور هم نداده است. از او فاکتور رسمی خواستم. کجا میتونم از او شکایت کنم؟ اصلا میشود شکایت کرد؟ با تشکر.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

لازم نیست شما شکایت کنید برای او اظهارنامه بفرستید و تقاضای شماره حساب جهت واریز مبلغ عرفی نمایید