مشاوره حقوقی رایگان - مسکن مهر

سلام. ما سال 95 برای مسکن مهر ثبت نام کردیم. اول یک پیمانکار بود و الان دو تا شدند و هر چند بار یک بار از ما پول میگرفتند. تا الان 55 میلیون پول .پول آب و برق و آسانسور هم گرفتند و انجام ندادند وخودمون مجبور شدیم که با هزینه خودمون برق و آب و آسانسور پرداخت کنیم. هنوز هم سند ندادند و هر دفعه میگویند اگر پول ندهید خونه رو ازتون میگیرم و همه جا پارتی دارند. ما باید از کجا شروع کنیم تا به نتیجه برسیم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام با توجه به قرارداد منعقد شده می توانید طرح دعوای الزام به تحویل و دریافت خسارت تاخیر نمایید اما باید قرارداد بررسی شود